Relax Sport Maastricht

Published Nov 16, 20
6 min read

Professionele Massage Maastricht

Dit verbeterd de bloedcirculatie, waardoor vitale voedingstoffen en hormonen beter verspreid kunnen worden - chris massage maastricht. Hierdoor voel je je energieker en krachtiger! Een Kum Nye massage duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. Voor een optimaal resultaat is het beter om minstens anderhalf uur voor de massage niets te eten. Een Kum Nye massage is een ontspanningsmassage die helpt om opgebouwde spanning in het lichaam los te maken De massagevorm is afkomstig uit de Tibetaanse cultuur en is bijzonder effectief voor mensen die aan lichaamstraining en meditatie doen De Thaise massage is een van de oudste geneesmethoden ter wereld.

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Hotstones

Het is een stevige massage, waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen of oefeningen uitvoert. Het doel van de traditionele Thaise massage is om mensen in balans te brengen, zowel lichamelijk als geestelijk. Er zijn twee stromingen in de Thaise massage: (De Noordelijke Thaise Massage) (De Zuidelijke Thaise Massage) Een Thaise massage zorgt voor ontspanning en activering.

Het zorgt voor versoepeld weefsel en heeft nog veel meer voordelen: Verlicht pijn in de rug, schouder, het hoofd en vermindert spierspanning Bevrijdt blokkades in de energiestroom Stimuleert het zenuwstelsel Verjongt het lichaam Helpt tegen slapeloosheid en vermoeidheid Vermindert stress De Traditionele Thaise massage is zonder olie, is erg stevig en kan in sommige gevallen een beetje pijnlijk zijn (als de spieren flink vastzitten).

De Thaise massage is een stevige massage en helpt om het lichaam in balans te brengen. chris massage maastricht. In sommige gevallen kan de massage een beetje pijn doen De massagevorm zorgt voor ontspanning en activering en helpt met het voorkomen van lichamelijke en psychische klachten Ko Bi Do massage is een Japanse techniek voor het masseren van het gezicht, en wordt ook wel gezien als dé natuurlijke facelift! De letterlijke betekenis voor Ko Bi Do is 'het pad van de schoonheid'.

Top Massage Bij U In MaastrichtOntspanningsmassage Maastricht

De massagevorm focust op het behandelen van de drukpunten en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren. Deze gezichtsmassage kan met geen andere gezichtsmassage vergeleken worden; elk deel van het gezicht wordt met specifieke technieken behandelt. Net als andere massages, heeft ook de Japanse Ko Bi Do veel voordelen: Betere afvoer van afvalstoffen uit de huid Helpt tegen huidverslapping en fijne lijntje in het gezicht Verbetering van de conditie van de gezichtshuid Verjongend effect en een vermindering van rimpels In tegenstelling tot een bindweefselmassage, is deze massage zeer ontspannend en revitaliserend.

Zalige Massage MaastrichtWat Is Een Ontspanningsmassage

Een metamorfose massage helpt je met het creëren van een diepere connectie met jezelf - chris massage maastricht. Tijdens een metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd om zo blokkades op te ruimen en een nieuwe start te maken. Een metamorfose massage is erg ontspannend en brengt de geest helemaal tot rust.

Massage Maastricht

Een metamorfose massage is een zachte ontspanningsmassage die probeert de oorzaak van blokkades te achterhalen De massagevorm kan ondersteunen wanneer er veranderingen in je leven plaatsvinden (bijv. chris massage maastricht. een echtscheiding, verhuizing, zwangerschap). Cupping is al jarenlang een populaire massagevorm en heeft veel fans, maar door de vele voordelen wordt deze massagevorm alleen nog maar geliefder! Cupping vermindert spanning in de spieren en helpt je om je spieren te versterken.

Bij cupping wordt er gebruik gemaakt van zuigkracht om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. chris massage maastricht. De cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen. Hierdoor wordt het ondergelegen weefsel omhoog getrokken waarna de cups nog zo'n 15 minuten op hun plek blijven zitten.

het verkeerd uitvoeren van een cupping behandeling kan schadelijke gevolgen hebben. Dit kan een onschuldige blauwe plek zijn, maar als je deze behandeling herhaaldelijk verkeerd ontvangt kan het afsterving van het huidweefsel tot gevolg hebben. Cupping is een massagevorm waarbij gebruikt wordt gemaakt van zuigkracht en vermindert spanning in de spieren Let goed op wanneer je een cupping massage neemt: bij het verkeerd uitvoeren van deze behandeling zitten veel gezondheidsrisico's, terwijl er nog geen wetenschappelijk aantoonbare voordelen zijn De Lomi Lomi massage wordt al honderden jaren uitgevoerd in Hawaii (Goede Massage Bij U In Maastricht).

Als je volledig wilt ontspannen is een Lomi Lomi massage zeker de juiste oplossing. Wat een Lomi Lomi massage onderscheidt van bijvoorbeeld een Zweedse massage is dat deze veel meer spiritueel georiënteerd is. Zo begint de massage met een lokaal gebed uit de Hawaiiaanse traditie. Tijdens de massage kan het lichaam alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.

Sportmassage MaastrichtMassagepraktijk Beginnen

Als je kiest voor een Lomi Lomi massage kan je je hier het beste helemaal aan over geven. Een Lomi Lomi massage kan helpen op zowel mentaal als fysiek gebied. Zo kan het helpen met het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop, maar ook wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld of stress.

Daarnaast helpt de massagevorm met de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes en helpt het de celvernieuwing te bevorderen. Lymfedrainage is ontwikkeld in de jaren dertig van de vorige eeuw door Emil en Estrid Vodder. Na de Tweede Wereldoorlog werd deze massagevorm erg populair in Frankrijk, toen ze merkten dat verschillende soldaten kampte met gezwollen lymfeklieren (chris massage maastricht).

Top Massage In Maastricht

De massage is geschikt voor iedere man of vrouw van alle leeftijden. De duur van de massage hangt voornamelijk af van de staat van de lymfeklieren. Lymfe Massages worden voornamelijk gebruikt voor directe ontspanning van de spieren Lymfe massages zijne en goede optie wanneer je de afvoer van afvalstoffen en lymfe wilt van je lichaam wilt verbeteren Een klankmassage is een akoestisch belevenis! Je wordt letterlijk aangeraakt door geluid, waardoor deze massagevorm een effectieve manier is om te ontspannen.

Omdat klant het oorspronkelijke vertrouwen van de mens aanspreekt, kan je enorm snel diepe ontspanning bereiken. De massagevorm is ontwikkeld door Peter Hess vanuit zijn klank ervaringen in Nepal En Tibet. Na jarenlang onderzoeken en experimenteren, heeft hij al zijn kennis gecombineerd en de massage aangepast aan de behoefte van de mensen in de Westerse wereld.

Een klankmassage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van klankschalen die op het lichaam worden geplaatst De massagevorm is een goede manier om een diepe staat van ontspanning te ervaren De reflexologie, ook wel of genoemd, is een massagesoort die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. body pleasure maastricht.

Bij Reflexologie wordt er druk uitgeoefend op de verschillende reflexpunten op de handen en voeten. Men spreekt vaak van voetreflexologie, omdat de voeten gevoeliger zijn dan de handen en doordat de reflexpunten lastiger te vinden zijn op de handen - chris massage maastricht. Door de massage worden blokkades weggehaald, wat het zelfherstel van het lichaam bevordert.

Reflexologie gaat er van uit dat alle lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten Reflexologie helpt om blokkades in het lichaam weg te halen, waardoor het zelfherstel van het lichaam bevordert De letterlijke vertaling van Reiki is 'universele levensenergie'. chris massage maastricht. Deze energie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

More from Massage cadeau

Navigation

Home

Latest Posts

Alle Massages Van Massage Maastricht

Published Sep 04, 21
6 min read

Ontspanningsmassage Maastricht

Published Aug 25, 21
6 min read

Massagestenen

Published Aug 22, 21
6 min read